Ventilator VIVAX FS-41TB

Ventilatori VIVAX FS-41TB është një ventilator i lehtë dhe jashtëzakonisht i qëndrueshëm në këmbë me një fuqi prej 50W. Ai ftohet dhe relaksohet me katër shpejtësi të ndryshme frymore, dhe ngjyra e saj e zezë e shndritshme përshtatet lehtësisht në hapësirat bashkëkohore. Ai ftohet dhe relaksohet me katër shpejtësi të ndryshme frymore, dhe ngjyra e saj e zezë e shndritshme me një stendë të plotë dhe të qëndrueshme përshtatet lehtësisht në hapësirat bashkëkohore. Ventilatori me pesë tehe dhe një diametër prej 40 centimetrash është jashtëzakonisht efikas dhe i qetë. Ajo mund të rregullohet për të fryrë në drejtimin e dëshiruar ose për të ndezur kthesën horizontale automatike në një hark të gjerë.
Lartësia e ventilatorit është gjithashtu e rregullueshme, e cila është maksimumi 1.27 metra, dhe funksionimi jashtëzakonisht i qetë i motorit e bën ftohjen të rehatshme.