Kalorifer VIVAX WMH-2001B

Ngrohësi i murit VIVAX WMH-2001B me një fuqi prej 2000 W falë ngrohësve të qeramikës PTC ngroh dhomën në mënyrë efikase dhe të shpejtë.
Punon në qetësi dhe nuk ndot mjedisin dhe ka aftësinë të zgjedhë shterimet e ajrit të ftohtë, të ngrohtë ose të nxehtë dhe 3 mënyra – ventilator, mode të lartë dhe të ulët.

Ngrohësi i murit VIVAX WMH-2001B kontrollohet lehtësisht nëpërmjet telekomandës ose në ekranin dixhital LED të vendosur në pajisje. Ajo ka gjithashtu mundësinë e zgjedhjes së një kohëmatësi për një periudhë prej 0 deri në 12 h si dhe zgjedhjen e një kohëmatësi javor.

Pajisja ka mbrojtje mbinxehje – një seksion termik me reset automatik si dhe një funksion “detektimi i dritareve të hapura”.