Konvektor VIVAX PH-1501

Ngrohësi i panelit VIVAX PH-1501 me një fuqi prej 1500 W dhe 2 gradë fuqi në një kohë të shkurtër do të ngrohë në mënyrë efikase dhe efikase dhomën.

Për mbrojtje të shtuar, ngrohësi i panelit VIVAX PH-1501 ka mbrojtje mbinxehje si dhe mbrojtje IP24 kundër spërkatjeve të ujit.