Konvektor VIVAX PH-2001

Ngrohësi i panelit VIVAX PH-2001 me një fuqi prej 2000 W dhe dy faza të funksionimit në mënyrë efikase dhe të barabartë shpërndan nxehtësinë në dhomë.

Për mbrojtje të shtuar, ngrohësi i panelit VIVAX PH-2001 ka mbrojtje mbinxehje si dhe mbrojtje IP24 kundër spërkatjeve të ujit.