Ngritni stilin tuaj të jetesës me pajisje moderne për shtëpi dhe për argëtim!

1

Lokacion

20+

Partnerë

33

Vite eksperiencë

1000+

Klientë të kënaqur

RRETH NESH

TONI-IMPEX filloi udhëtimin drejt ofrimit të produkteve elektronike dhe të tjera, që nga viti 1990. Që atëherë, ne jemi rritur nga një biznes i vogël në një nga furnizuesit kryesorë të produkteve elektronike në vend. Njohuria dhe përkushtimi i ekipit tonë për të ofruar përvoja të jashtëzakonshme të klientëve kanë qenë dhe vazhdojnë të mbesin forca shtytëse pas suksesit tonë.

Ne jemi të determinuar t’iu ofrojmë pajisje elektronike me cilësi të lartë dhe një gamë të gjerë produktesh të tjera të cilat plotësojnë dhe përmirësojnë nevojat dhe përvojat tuaja të përditshme.

PARTNERËT