Kalorifer VIVAX FH-2081

VIVAX calorifer FH-2081 i vogël në madhësi por me një fuqi prej 2000 W ngroh çdo dhomë në një mënyrë të thjeshtë dhe shumë efikase. Përveç temperaturës ideale, kaloriferi VIVAX FH-2081 ofron gjithashtu mbrojtje kundër mbinxehjes.