Ventilator për Tavoline VIVAX FT-31T

Ventilatori i tavolinës Vivax FT-31T ftohet dhe ju relakson me tre shpejtësi të ndryshme fryrjeje. Me lartësinë praktike dhe ngjyrën e bardhë, përshtatet në çdo hapësirë.