Air Cooler VIVAX AC-6511R

Ftohësi i ajrit Vivax AC-6511R me një fuqi prej 80W, përdor qarkullimin e ujit të ftohtë që rrjedh dhe kalon përmes filtrit dhe kështu freskon dhe freskon ajrin në dhomë.
Ka 3 shpejtësi pune – gjumë/normal/natyral dhe funksioni “Anion” kontribuon në freskinë e ajrit. Lehtësia e përdorimit kontribuohet edhe nga telekomanda me kontrollin e të gjitha funksioneve dhe një kohëmatës deri në 7.5h.