Ngrohëse uji VIVAX WH-180TC

Falë fuqisë së tij të lartë ngrohëse prej 2200 W dhe kapacitetit 1.8 l, ngrohsja e ujit VIVAX siguron ngrohje të shpejtë dhe efikase të ujit.
Muri prej xhami e bën të lehtë pastrimin dhe mirëmbajtjen dhe kontrolli dixhital me ndriçim tregon temperaturën në të cilën ngrohet uji.

Ngrohsja e ujit VIVAX WH-180TC mbushet lehtësisht vetëm me një klikim të butonit dhe dizajni elegant i hapjes lejon që uji të derdhet pa derdhur.