Ngrohëse uji VIVAX WH-170RS

Kombinimi perfekt i dizajnit retro, ngjyrës jeshile pastel dhe çelikut inox e bën ngrohsen e ujit VIVAX WH-170RS tërheqës dhe efikas.
Dizajni ergonomik i vrimës së shpërndarësit të ujit është projektuar në mënyrë të tillë që të mos ketë derdhje të padëshiruar të ujit dhe filtri gëlqeror parandalon akumulimin e tij.

Ngrohsja e ujit VIVAX WH-170RS ka një mbyllje automatike kur arrihet temperatura maksimale, si dhe ngrohës të fshehur që e bëjnë pastrimin më të thjeshtë dhe më të lehtë.