Juicer VIVAX AJ-800

Juicer VIVAX AJ-800 ju lejon të përgatisni shpejt dhe lehtë lëngun natyral.
Është e nevojshme vetëm të futni përbërësit tuaj të preferuar dhe për shkak të hapjes së madhe nuk është e nevojshme të preni apo të përgatisni ushqime. Fruta të tëra mund të vendosen në juicer, gjë që përshpejton më tej kohën e përgatitjes dhe pjesët e shkëputura që janë larja e pjatave lehtësojnë pastrimin dhe mirëmbajtjen.

Juicer AJ-800 VIVAX hedh automatikisht pulpën e frutave në një enë të veçantë, ndërsa lëngu filtrohet përmes një meshë çeliku inox, duke e bërë pijen edhe më të shëndetshme.