Thithëse Elektrike VIVAX VC-700R REO

VIVAX vakum cleaner VC-700R REO është i optimizuar për të përmbushur standardet më të fundit të energjisë dhe rregulloret e BE.
Me një fuqi prej 700W,  ruan të njëjtën efikasitet si modelet e mëparshme, por me konsum më të ulët të energjisë, nivele të reduktuara të zhurmës dhe emetim të pluhurit.
Ai mbledh pluhur në një qese me një vëllim prej 2.0 l dhe ka një furçë me vakum “ECO performance” me një furçë teleskopike për të rimarrë vende të vështira për t’u arritur.

Thithëse Elektrike VIVAX VC-700R REO është i pajisur me filtër hepa 12 dhe rrezja e arritjes së thithjes është 8 metra, dhe është një partner ideal në pluhur dhe papastërti në familje.