Mikser dore VIVAX HM-400WP

Mikseri i dorës Vivax HM-400WP me dizajn ergonomik karakterizohet edhe nga performanca e lartë.
Me një motor të fuqishëm 400W, nuk ka qenë kurrë më e lehtë të bësh ëmbëlsira të shijshme.
Banesat e lehta janë të rehatshme për të vepruar duke e bërë funksionimin të thjeshtë dhe të lehtë.
Me pesë shpejtësi të ndryshme rrotullimi dhe një shpejtësi “Turbo” të funksionimit, ky mikser do të plotësojë të gjitha nevojat në kuzhinë.

Mikseri i dorës VIVAX HM-400WP ka whisks inox që punojnë shpejt dhe me efikasitet, qoftë kur bëhet fjalë për përgatitjen e kremit, të bardhëve të vezëve, përzierjes së tortës apo brumit të kruajtjes.