Ngrohëse uji VIVAX WH-171WT

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-171WT me një kapacitet prej 1.7 l dhe një fuqi ngrohëse prej 2200 W do të ngrohë ujin shpejt dhe në mënyrë efikase, dhe ngrohësi i fshehur dhe filtri i tij gëlqeror lehtësojnë pastrimin dhe mirëmbajtjen.
Hapja e madhe në shtëpinë e kuzhinierit ju lejon të kontrolloni lehtësisht nivelin e ngarkesës.

Me dizajnin e saj të thjeshtë dhe performancën superiore, VIVAX WH-171WT do të përshtatet në çdo kuzhinë.