Fritez VIVAX DF-1800B

Fryerja VIVAX DF-1800B me kapacitet 2.5 l dhe një fuqi prej 1800 W do të përgatisë patate të skuqura ose mish të skuqur në një çast.
Një shportë e madhe skuqjeje lejon hapësirë të mjaftueshme për të përgatitur një sasi të madhe të ushqimit të pjekur në mënyrë të përkryer.
Falë dorezave të palosshme, ky skuqje zë një hapësirë minimale në kuzhinë dhe është i lehtë për t’u ruajtur.

Skuqësi VIVAX DF-1800B ka gjithashtu një termostat rrotullues me temperaturë të rregullueshme që ju lejon të zgjidhni temperaturën ideale të skuqjes dhe strehimi i ftohtë në prekje kontribuon në sigurinë e shtuar.