Ngrohëse uji VIVAX WH-100G

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-100G me një kapacitet prej 1.0 l dhe një fuqi ngrohëse prej 1100 W do të ngrohë ujin shpejt dhe me efikasitet, dhe ngrohësi i fshehur dhe filtri gëlqeror e bëjnë pastrimin dhe mirëmbajtjen më të lehtë.
Muri prej xhami i rastit lejon kontrollimin e lehtë të nivelit të mbushjes dhe lehtëson pastrimin dhe mirëmbajtjen.

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-100G mbushet lehtësisht vetëm me një klikim të butonit dhe dizajni elegant i hapjes lejon derdhjen pa derdhur ujë.