Tharese e Flokeve VIVAX HD-2201CD

Tharësja e flokëve VIVAX HD-2201CD ka një motor të fuqishëm afatgjatë.
Tharësja ka 3 temperatura tharjeje për çdo lloj flokësh, 2 norma të rrjedhjes së ajrit dhe një funksion goditjeje të ftohtë për të rregulluar hairstyle.
Lejon tharje të shpejtë dhe të butë dhe parandalon dëmtimin e flokëve.

E mbushur me tharësen e flokëve VIVAX HD-2201CD vjen një diffuser për curls styling.