Peshore personale VIVAX PS-180BZ

VIVAX shkalla personale PS-180BZ kujdeset për shëndetin.
Pesha është e shfaqur në ekranin LCD dhe kapaciteti maksimal i ngarkesës është 180 kg. Me vetëm një prekje të këmbës në sipërfaqen e peshores, pajisja fillon të punojë.

VIVAX shkallë personale PS-180BZ është bërë nga bambu natyrore dhe me pamjen e saj tërheqëse kompleton në mënyrë të përkryer çdo shtëpi.

Category: