Peshore personale VIVAX PS-154

VIVAX shkalla personale PS-154 kujdeset për shëndetin.
Dizajni ultra i hollë dhe ekrani LCD e bëjnë këtë pajisje moderne dhe funksionale në të njëjtën kohë. Kapaciteti maksimal i ngarkesës është 150 kg dhe me vetëm një prekje të këmbës në sipërfaqen e shkallës, pajisja fillon të punojë.

Shkalla personale VIVAX PS-154 është prej xhami dhe mirëmbajtja është e thjeshtë dhe e lehtë.

Category: