Tharese e Flokeve VIVAX HD-1600FT

Tharësja e flokëve VIVAX HD-1600FT është një tharëse flokësh kompakte dhe e fuqishme, e përshtatur me një stil jetese aktiv dhe ideale për udhëtim.
Tharësja ka një fuqi prej 1600 W, rrjedhje të shpejtë të ajrit dhe rregullim të temperaturës dhe shpejtësisë, gjë që siguron tharje të shpejtë por të butë të flokëve dhe gjithashtu parandalon dëmtimin e flokëve.

VIVAX hairdryer HD-1600FT është një dizajn praktik me një dorezë të palosshme që e bën të lehtë për t’u mbajtur.