Peshore personale VIVAX PS-156B

Shkalla personale VIVAX PS-156B kujdeset për shëndetin.
Pesha është e shfaqur në ekranin LCD dhe ngarkesa maksimale është 150 kg.

Shkalla personale VIVAX PS-156B ndizet automatikisht dhe ka një tregues të kapacitetit të ulët të baterisë dhe mbingarkesës.

Category: