Bluetooth Speaker VIVAX BS-90

Altoparlanti VIVAX Bluetooth BS-90 është një altoparlant portativ me një dizajn të vogël dhe tërheqës.
Folësi ka një fuqi prej 8,5 W, duke siguruar një tingull të thellë dhe të fuqishëm.

Playback në volum mesatar është e mundur deri në 6.5 orë. Thjesht duke shtypur butonin TWS, është e mundur të lidhni dy pajisje identike dhe kështu mund të shijoni edhe më fort tingullin dhe efektin stereo më të mirë.
Ndriçimi me ngjyra LED në folësin VIVAX Bluetooth BS-90 siguron atmosferën e një feste të vërtetë.

Categories: , ,