VIVAX TV 43″ A Series 43UHD10K

219.99

VIVAX A Series 43UHD10K AndroidTV është seria e re premium VIVAX UHD e televizorëve inteligjentë të mbështetur nga Android 11. Lidhja Wi-Fi ose Bluetooth lejon që ky TV të jetë një dritare e re në botë, qoftë video, përmbajtje filmi apo rrjete sociale, të gjitha në një ekran të cilësisë së lartë, duke përfshirë HDR10 dhe Dolby Digital.
E gjithë përmbajtja e dëshiruar është shpejt dhe lehtësisht e arritshme me ndihmën e një telekomande të thjeshtë me funksion “Google Voice Search”. Falë formateve të zërit dhe imazhit Dolby, përmbajtja HDR që po shikohet duket madhështore, dhe tingulli i televizorit është i pastër dhe i thellë. Me një ekran minimalist të kornizës, ky televizor përzihet me çdo brendësi.
Televizori vjen me 2 GB RAM dhe 8 GB memorie për ruajtjen e aplikacioneve. Marrësi dixhital T2 H.265, pranuesi satelitor S2 dhe lidhjet e tjera të jashtme audio/video mundësojnë lidhjen e plotë me të gjitha pajisjet e jashtme.
Netflix, PrimeVideo, YouTube përmbajtje dhe aplikacione të tjera janë në dispozicion nëpërmjet Google Play Store.

VIVAX A Series 32LE10K TV është prodhuar në Kroaci dhe është një shembull i një raporti të shkëlqyer çmim-cilësi. 100% e kontrolleve të prodhimit kontribuojnë në cilësinë e punës – çdo kopje individuale e televizorit testohet për të paktën 4 orë para se të largohet nga linja e montimit, në mënyrë që përdoruesi përfundimtar të marrë një pajisje plotësisht funksionuese, cilësi të lartë dhe besueshmëri.

1 in stock