Bluetooth Speaker VIVAX BS-160

Altoparlanti VIVAX Bluetooth BS-160 është portativ dhe vjen me 14 watt fuqi. Ai jep tingull të thellë dhe të fuqishëm me playback deri në 6.5 orë në volum të mesëm.

Altoparlanti VIVAX Bluetooth BS-160 përmban një funksion TWS që mund të lidhë dy pajisje identike me një shtypje të thjeshtë të butonit TWS. Në këtë mënyrë, ju mund të shijoni një tingull edhe më të fortë dhe një efekt më të mirë stereo.
Një nga karakteristikat kryesore të këtij altoparlanti është rezistenca e ujit të nivelit IPX 6.
Altoparlanti ka një dizajn tërheqës, me ndriçim LED në ngjyra për atmosferën e një feste të vërtetë.

Altoparlanti ka një rrip për transferimin më të lehtë të pajisjes.

Categories: , ,