Bluetooth Speaker VIVAX BS-800

Altoparlanti VIVAX karaoke BS-800 ofron një mori funksionesh për të shijuar muzikën tuaj të preferuar. Ai është i pajisur me një hyrje AUX dhe mund të lidhet me një pajisje inteligjente nëpërmjet Bluetooth.

Ky altoparlant karaoke ka një funksion radio FM, një slot USB për playback ose për ngarkimin e një pajisjeje të lidhur. Fuqia maksimale e prodhimit të amplifikatorit është 80 W RMS. Kapaciteti i baterisë është 4500 mAh dhe mund të punojë deri në 12 orë në volum mesatar.

Altoparlanti VIVAX karaoke BS-800 ka një mikrofon pa tel për atmosferën e duhur të festës së karaokes. Dritat LED në altoparlant janë të ndryshueshme dhe sinkronizohen me ritmin e melodisë.

Categories: , ,