Sound Bar VIVAX SP-7080H

Vivax soundbar SP-7080H sjell një përvojë të vërtetë kinemaje në shtëpinë tuaj.

Soundbar ka një fuqi totale prej 70 watts, dhe për një tingull edhe më të thellë dhe më të fuqishëm, ai mund të lidhet me subwoofer VIVAX. Tingulli në soundbar mund të rregullohet shtesë, i zgjedhjes suaj, duke përdorur funksionin EQUALIZER (3 modes).

Vivax soundbar SP-7080H ka aftësinë të lidhet me një pajisje mobile nëpërmjet Bluetooth, dhe ka një grusht opsionesh për t’u lidhur me pajisjen TV: HDMI ARC, RCA COAX AUDIO IN, AUDIO OPTIKE NË, AUX 3.5mm.

Categories: , ,