Waffle Maker VIVAX WM-900WH

Prodhuesi i Waffle 900W VIVAX WM-900WH do të pjekë menjëherë deri në 5 waffles në formë zemre, dhe falë termostatit të rregullueshëm, waffles do të jenë gjithmonë të pjekura në mënyrë të përkryer dhe me ngjyrë të verdhë të artë.
Kjo pajisje ka gjithashtu një tregues të lehtë të funksionimit dhe një bazë jo ngjitëse me të cilën mirëmbajtja është më e thjeshtë dhe më e lehtë pa scrubbing painstaking ose dëmtuar sipërfaqen me objekte të mprehta.

Prodhuesi i pites Vivax WM-900WH është një aleat i vogël ideal për çdo familje.