Ice Maker VIVAX IM-122T

Prodhuesi i akullit Vivax IM-122T është një nga pajisjet më të dëshirueshme gjatë periudhave të nxehta.

Kapaciteti i rezervuarit të akullnajave është 2.4 l. Madhësitë e kubit të akullit mund të zgjidhen midis madhësisë “S” (e vogël) dhe madhësisë “L” (e madhe). Prodhuesi i akullit prodhon deri në 12 kg akull në ditë, ose 9 kubikë për cikël që zgjat 6-13 minuta, në varësi të madhësisë së zgjedhur të kubit.
Duke përdorur treguesin e nivelit të ujit në rezervuar, mbushjen e kubave të akullit në depozitë dhe kapakun transparent, ju mund të dini në çdo kohë se sa akull ka në dispozicion.
Kutia prej çeliku inox prej argjendi sjell një dozë glamour dhe përshtatet lehtësisht në çdo dhomë.

Me prodhuesin e akullit VIVAX IM-122T vjen një spatula për trajtimin më të lehtë të akullit.