Ngrohëse uji VIVAX WH-179SS

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-179SS me një kapacitet 1,7 l dhe një fuqi ngrohëse prej 2200 W do të ngrohë ujin shpejt dhe me efikasitet, dhe ngrohësi i tij i fshehur dhe filtri i shkallës e bëjnë pastrimin dhe mirëmbajtjen më të lehtë.
Hapja e madhe në shtëpinë e kuzhinierit ju lejon të kontrolloni lehtësisht nivelin e ngarkesës.

Me një dizajn të thjeshtë prej çeliku inox, VIVAX WH-179SS do të futet në çdo kuzhinë.