Fritez VIVAX DF-2003SS

VIVAX DF-2003SS me një kapacitet prej 3 l dhe fuqi prej 2000 W do të përgatisë patate të skuqura të freskëta ose mish të skuqur në një çast.
Një shportë e madhe skuqjeje lejon hapësirë të mjaftueshme për të përgatitur një sasi të madhe të ushqimit të pjekur në mënyrë të përkryer.
Falë dorezave të palosshme, ky skuqje zë një hapësirë minimale në kuzhinë dhe është i lehtë për t’u ruajtur.

Fryer VIVAX DF-2003SS ka gjithashtu një termostat rrotullues me temperaturë të rregullueshme që ju lejon të zgjidhni temperaturën ideale të skuqjes dhe strehimi me prekje të ftohtë kontribuon në sigurinë e shtuar.