Ngrohëse uji VIVAX WH-176TC

Ngrohsja e ujit VIVAX me pamje moderne WH-176TC me pamje moderne dhe me performancë superiore do të ngrohë deri në 1.7 litra ujë në një çast falë fuqisë së lartë të ngrohësit 2200W.
Kontrollet dixhitale me ndriçim LED përdorin ngjyra të ndryshme për të treguar temperaturën në të cilën ngrohet uji dhe hapja e madhe në strehimin e kuzhinierit lejon kontrollimin e lehtë të nivelit të ngarkesës.

Ngrohsja e ujit VIVAX WH-176TC përmban një filtër gëlqeror dhe një ngrohës të fshehur, duke e bërë pastrimin dhe mirëmbajtjen shumë më të lehtë.