Ngrohëse uji VIVAX WH-175L

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-175L me një kapacitet 1,7 l dhe një fuqi ngrohëse prej 2200 W do të ngrohë ujin shpejt dhe me efikasitet, dhe ngrohësi i tij i fshehur dhe filtri i shkallës lehtësojnë pastrimin dhe mirëmbajtjen.
Hapja e madhe në shtëpinë e kuzhinierit ju lejon të kontrolloni lehtësisht nivelin e ngarkesës.

Me dizajnin e thjeshtë dhe performancën superiore,  VIVAX WH-175L do të përshtatet në çdo kuzhinë.