Ngrohëse uji VIVAX WH-103WB

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-103WB me një kapacitet 1,0 l dhe një fuqi ngrohëse prej 1100 W do të ngrohë ujin shpejt dhe me efikasitet, dhe ngrohësi i tij i fshehur dhe filtri i shkallës lehtësojnë pastrimin dhe mirëmbajtjen.
Hapja e madhe në shtëpinë e kuzhinierit ju lejon të kontrolloni lehtësisht nivelin e ngarkesës.

Me dizajnin e saj të thjeshtë dhe performancën superiore,  VIVAX WH-103WB do të përshtatet në çdo kuzhinë.