Ngrohëse uji VIVAX WH-102BB

Ngrohëse e Ujit VIVAX WH-102BB me një kapacitet 1,0 l dhe një fuqi ngrohëse prej 1100 W do të ngrohë ujin shpejt dhe me efikasitet, dhe ngrohësi i tij i fshehur dhe filtri i shkallës e bëjnë pastrimin dhe mirëmbajtjen më të lehtë.
Hapja e madhe në shtëpinë e kuzhinierit ju lejon të kontrolloni lehtësisht nivelin e ngarkesës.

Me dizajnin e saj të thjeshtë dhe performancën superiore,  VIVAX WH-102BB do të përshtatet në çdo kuzhinë.