Toster Grill VIVAX SM-1800

Vivax toaster grill SM-1800 me një ngrohës të fuqishëm 1800 W dhe një sipërfaqe të madhe pjekjeje do të ruajë menjëherë sanduiçe të ngrohta ose skewers lëngshëm.
Sanduiçe më të mëdha ose copa mishi mund të vendosen në një sipërfaqe të madhe pjekjeje prej 23×29 cm, dhe kur sipërfaqet e ngrohjes shpërbëhen, përftohet një sipërfaqe e dyfishtë – e cila mund të përdoret si skarë.
Përveç kësaj, ka një tas për mbledhjen e dhjamit si dhe pllakat e ngrohjes me një shtresë anti-ngjitëse, kështu që pastrimi dhe mirëmbajtja është e thjeshtë dhe e lehtë.
Ai ka një pamje të jashtme prej çeliku inox dhe një dorezë të ftohtë në prekje, si dhe një termostat me temperaturë pjekjeje të rregullueshme.

Vivax toaster grill SM-1800 mund të përdoret si një grill, toaster sanduiç ose të hapur “tryezë” grill.