Toster VIVAX TS-7501BLS

Vivax toaster TS-7501BLS me dizajn dhe përdorim të thjeshtë do të përgatisë sanduiçe të shijshme në asnjë kohë.
Falë veshjes jo ngjitëse, është e lehtë për t’u pastruar dhe për t’u mbajtur. Doreza e izoluar si dhe klipi i kyçjes e bëjnë atë të sigurt për t’u përdorur, dhe llambat e sinjalit tregojnë se kur dollia është gati për përdorim.

Toaster VIVAX TS-7501BLS do të gjejë një vend në çdo kuzhinë falë aftësisë vertikale të asgjësimit. Strehimi prej metali me detaje prej çeliku inox garanton qëndrueshmëri dhe cilësi ndërtimi.