Thithëse Elektrike VIVAX VC-1610W

Vakum pastrues VIVAX VC-1610W është i optimizuar për të përmbushur standardet më të fundit të energjisë dhe rregulloret e BE.
Me një fuqi prej 1600W, ky aspirator ruan të njëjtën efikasitet si modelet e mëparshme, por me konsum më të ulët të energjisë, nivele të reduktuara të zhurmës dhe emetim të pluhurit.
Ai mbledh pluhur në një qese 1.5 l dhe gjithashtu ka një tregues të mbushjes së tankeve si dhe një furçë me vakum “ECO performance”.

VIVAX VACUUM CLEANER VC-1610W është i pajisur me një filtër HEPA dhe është një partner ideal në pluhur dhe papastërti në familje.