Thithëse Elektrike VIVAX VC-702 ZEO

Thithësja elektrike VIVAX VC-702 ZEO është i optimizuar për të përmbushur standardet më të fundit të energjisë dhe rregulloret e BE-së.
Me një fuqi prej 700W, ruan të njëjtën efikasitet si modelet e mëparshme, por me konsum më të ulët të energjisë, nivele të reduktuara të zhurmës dhe emetim të pluhurit.
Ai mbledh pluhur në një qese 2.0 l dhe gjithashtu ka një furçë të dyfishtë me performancë të lartë që do të bëjë çdo shtëpi të shkëlqejë.

Thithësja elektrike VIVAX VC-702 ZEO është i pajisur me një filtër HEPA dhe është një partner ideal në pluhur dhe papastërti në familje.