Peshore e Kuzhines VIVAX KS-502B

Shkalla e kuzhinës VIVAX KS-502B një aksesor praktik i vogël që e bën shumë më të lehtë gatimin dhe përgatitjen e ëmbëlsirave tuaja të preferuara.
Me dizajnin e saj tërheqës, ajo do të kënaqë çdo kuzhinë.
Kjo shkallë ka një matës dixhital të saktë që mat deri në 5 kg më së shumti.

Shkalla e kuzhinës VIVAX KS-502B ka gjithashtu një sistem të mbyllur automatik të integruar, kështu që pajisja nuk do të funksionojë kurrë në mënyrë të panevojshme.