Peshore e Kuzhines VIVAX KS-505R

Peshorja e kuzhinës VIVAX KS-505R është një aksesor i vogël praktik që e bën shumë më të lehtë gatimin dhe përgatitjen e ëmbëlsirave tuaja të preferuara.
Me dizajnin e saj tërheqës, ajo do të kënaqë çdo kuzhinë.
Kjo shkallë ka një matës dixhital të saktë që mat deri në 5 kg më së shumti.

 

Peshorja e kuzhinës VIVAX KS-505R ka gjithashtu një sistem të integruar të mbylljes automatike, kështu që pajisja nuk do të funksionojë kurrë pa nevojë.