Peshore e Kuzhines VIVAX KS-505BW

Shkalla e kuzhinës Vivax KS-505BW mat me saktësi peshën e ushqimeve dhe lehtëson procesin e gatimit.
Me dizajnin e saj neutral, ai do të përshtatet në mënyrë ideale në çdo kuzhinë. Pesha është e shfaqur në ekranin LCD.

Shkalla e kuzhinës Vivax KS-505BW vjen me dy konteinerë plastikë shtesë, duke e bërë më të lehtë për të bërë ëmbëlsira dhe kuleçë.