Mini Bar VIVAX MF-45

VIVAX mini bar MF-45 është i destinuar për ata që kanë pak hapësirë dhe një nevojë të madhe për të ftohur ushqimin.
Me efikasitet karburanti në konsumin e energjisë, është një zgjedhje ideale për dhomat e hotelit ose si një frigorifer ndihmës për dhomat individuale apo lokalet e biznesit.
Kapaciteti i frigoriferit prej 39 l siguron ftohjen e pijeve dhe ju lejon të mbani ushqimin të freskët. Frigoriferi 4-litërsh është ideal për mbajtjen e sasive më të vogla të ushqimit të ngrirë dhe ujit të ngrirë.
Mini bar ka një dizajn modern dhe ka aftësinë për të hapur derën në drejtimin e djathtë ose të majtë.