Frigorifer VIVAX TTR-93

139.99

Frigoriferi VIVAX freestanding me Freezer TTR-93 është zgjedhja ideale për ata që kërkojnë një pajisje të besueshme dhe të lehtë për t’u përdorur.
Me një gjerësi prej 47.2 cm dhe një thellësi prej vetëm 45 cm, ata gjejnë lehtësisht një vend në çdo kuzhinë. Një vëllim prej 93 l është i mjaftueshëm për të ruajtur ushqimet për përdorim të përditshëm, dhe frigoriferi me temperaturë midis -2°C deri në -8°C freskon shpejt pijet e preferuara dhe ngrin ujin.
Raftet e telave janë të shkëlqyera për të akomoduar shishet, frutat, perimet dhe ushqime të tjera. Me një zhurmë maksimale operative prej vetëm 39 dB, ky frigorifer është një nga modelet më të qeta në treg.
Ngjyra e bardhë e frigoriferit është një zgjedhje e sigurt që përshtatet në çdo kuzhinë.

1 in stock