Shporet Elektrik VIVAX FC-04602 WH

Vivax freestanding cooker FC-04602 WH është zgjedhja ideale për kuzhinën tuaj sepse ajo robëron me pamjen e saj moderne dhe lehtësinë e përdorimit.
Një furrë e thjeshtë me tre programe pjekjeje siguron kushte të larta për pjekje të shpejtë dhe profesionale.
Pavarësisht gjerësisë prej 60 cm, furra ka një vëllim prej 64 L, klasa e energjisë A dhe jep hapësirë të mjaftueshme.
Dera e përparme ka xham të dyfishtë me temperaturë të ulët që mund të hiqet për pastrim. Gjithashtu, dera mund të hiqet plotësisht.
Pllaka e sipërme është bërë nga metali me emër shumë rezistent me mbajtëse enësh të emërtuara dhe përfshin një kapak metalik.
FC-04602 WH është një sobë me gaz-elektrik me katër djegës gazi. Djegësit e gazit janë të pajisur me një qark mbrojtës kundër rrjedhjes së padëshiruar të gazit.
Pajisjet standarde të furrës janë një raft latice dhe një tas i cekët.