Mikser dore VIVAX HM-200WO

Mikseri i dorës Vivax HM-200WO me fuqi prej 200 W dhe kasa e bardhë ergonomike e bardhë me detaje pjeshke kontribuon po aq në elegancë sa në cilësinë e punës.
Duke përdorur pesë shpejtësi të ndryshme dhe funksionin “Turbo”, ky mikser do të plotësojë të gjitha nevojat në kuzhinë.

Mikseri i dorës Vivax HM-200WO ka whisks inox që punojnë shpejt dhe me efikasitet, qoftë kur bëhet fjalë për përgatitjen e kremit, të bardhëve të vezëve, përzierjes së tortës apo brumit të kruajtjes.