Mikrovalë Montuese VIVAX MWOB-2015G X

VIVAX built-in microwave Oven MWOB-2015G X vjen me një kornizë të parafabrikuar dhe është ideale për përgatitjen ose defrostimin e shpejtë të ushqimeve.
Me 700 watt fuqi mikrovalësh dhe 1000 watt të funksionit “Grill”, kjo furrë me mikrovalë do të arrijë rezultate optimale brenda një kohe të shkurtër.
Me një kapacitet prej 20 l dhe një fuqi mikrovalësh prej 700 W, kjo furrë me mikrovalë është një aleat i fuqishëm i çdo shtëpie. Një tabaka e madhe pjekjeje ofron aftësinë për të defrostuar ose përgatitur copa të mëdha ushqimi, duke vendosur thjesht nivelin e fuqisë së funksionimit nëpërmjet ekranit LED.

Furrë me mikrovalë të integruar VIVAX MWOB-2015G X ka për qëllim instalimin në njësinë e kuzhinës dhe është e koordinuar me dizajnin dhe dimensionet e furrës së integruar VIVAX, duke bërë kështu setin ideal për kuzhinën e ëndrrave tuaja.