Frigorifer VIVAX TTL-112

Frigoriferi VIVAX TTL-112 është në nivelin e punës. Është një zgjedhje ideale për hapësira të tilla si apartamente më të vogla, dhoma, shtëpi pushimi apo apartamente.
Volumi i frigoriferit prej 110 l me gjithsej tre rafte qelqi siguron freskinë e ushqimeve dhe zgjat kohën e përdorimit të tyre, ndërsa sirtari në fund të frigoriferit ofron mundësinë e ndarjes së frutave dhe perimeve të freskëta nga pjesa tjetër e ushqimeve.
Nëse është e nevojshme, hapja e derës në drejtimin e djathtë mund të ndryshohet në hapjen në të majtë. Është gjithashtu e mundur të hiqet mbulesa e sipërme e frigoriferit nëse është për të bërë instalimin nën tavolinën e punës.