Hekuri VIVAX IR-2600CB

Hekuri VIVAX IR-2600CB me fuqi të lartë 2600W dhe termostat të rregullueshëm, heq rrudhat nga rrobat në çast.
Rezervuari i ujit me kapacitet 320 ml dhe kontrolli i avullit 20-35 g/min, të cilin hekuri mund ta lëshojë edhe në pozicion vertikal, janë vetëm disa nga karakteristikat e kësaj pajisjeje të shkëlqyer.
Funksioni anti-drip mban pëlhurën të mbrojtur dhe vrimat me avull 100% aktive sigurojnë efikasitet dhe mbulim maksimal.
Pajisja mbrohet nga mbinxehja dhe pllaka ngrohëse qeramike hekuros rrobat tuaja me butësi dhe efikasitet.

Me hekurin VIVAX IR-2600CB, hekurosja bëhet një detyrë e preferuar dhe dizajni inovativ e bën mbushjen e ujit më të lehtë se kurrë.