Hekuri VIVAX IR-3000ASC

Hekuri VIVAX IR-3000ASC me fuqi të lartë 3000W dhe termostat të rregullueshëm, heq rrudhat nga rrobat në çast.
Rezervuari i ujit me kapacitet 320 ml dhe kontrolli i avullit 25-40 g/min, të cilin hekuri mund ta lëshojë edhe në pozicion vertikal, janë vetëm disa nga karakteristikat e kësaj pajisjeje të shkëlqyer. Nuk duhet të shqetësoheni më nëse hekuri ka mbetur ndezur! Ky hekur ka funksionin “Auto-Shut Off”, i cili automatikisht e fiket hekurin nëse lihet në një sipërfaqe horizontale për 30 sekonda, ose në një pozicion vertikal pas 8 minutash.
Funksioni anti-drip mban pëlhurën të mbrojtur dhe vrimat me avull 100% aktive sigurojnë efikasitet dhe mbulim maksimal.
Pajisja ka mbrojtje mbinxehje dhe baza qeramike hekuros lavanderinë tuaj butësisht dhe shkëlqyeshëm me efektshmëri.

Me hekurin VIVAX IR-3000ASC, hekurosja bëhet një detyrë e preferuar dhe dizajni inovativ e bën mbushjen e ujit më të lehtë se kurrë.