Grill elektrik VIVAX EG-4020HZ

VIVAX grill elektrik EG-4020HZ është një skarë e vogël me një fuqi të lartë prej 2200 W dhe një sipërfaqe jo ngjitëse me përmasa 43×23 cm që është lehtësisht e lëvizshme. Temperatura maksimale është 250 °C dhe një termostat i thjeshtë thjeshton dhe lehtëson përgatitjen e ushqimit.

Vivax electric grill EG-4020HZ është bërë nga druri natyror bambu dhe është krejtësisht cool në prekje.